Na sklonku léta
Za zvuků křídel
posledních vlaštovek
ve stínu odlétajícího léta
na přání věrných posluchačů
obměkčí cihlové pápěří
na dlani z asfaltu
klamná zdání
surové prohřešky
na plátně z hedvábí
malovaném pavučinou těl.
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, ZILA78
Komentáře (2)
Komentujících (2)