Léto již skončilo
Léto již skončilo,
vlaštovky odlétly.
Děti zas po roce do lavic usedli.
Listí na stromech barvami se třpytí,
a ryby v řekách pomalu usínají.
My lidé jen voláme léto,
vrať se nám brzy
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)