Dejdarek:
já na to akordy mám a jako píseň je to trochu předělané, pokud chceš zašlu.
Saadova: každému se nejde zavděčit, ale určitě děkuju i za komentář;)
21.09.2010 15:40:00 | Fanosh
Líbí se mi to, hraju na kytaru, takže jsem si do toho udělal melodii a zkouším z toho udělat píseň... pěkné :)
21.09.2010 12:00:00 | Dejdarek