Devětsil
Kolikrát ještě,
kolikrát budu smět
kolikrát ještě
budu závidět?
Kolik jich bude,
těch zoufalých chvil,
než vykvetou všude
sedmikrásky, devětsil?
Sedmikrásky a devětsil
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, jaroslava anna
Komentáře (1)
Komentujících (1)