PROMOKLA
Anotace: o pohledu z okna
Dešťová kapka
dešťové blues
prohnila nálada
cesty kus.....
rozteklé sny,bloudění
vracené sny,souznění
mlčící naděje
srdce spálená
jen něco čaruje
ta slova slaná
to ráno co ti zpívá
když očima se dívá
nálada z čekání
nálada v hledání
co jen se zamotá
ze života
promoklá.....
Přečteno 391x
Tipy 24
Poslední tipující: Quigleika, PIPSQUEAK, Niky88, NikitaNikaT., jedam, labuť, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Martin Švarc, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)