Dnes jsme se s miláčkem lesem procházeli... bylo to trošku smutné, že jsme šli jenom tak sami... ale přesto prostě nádherné... možno ani ne tak smutné, jako dojemné... ST! za básnku, za obsah, jež je mi právě tak blizoučký.
10.10.2010 19:10:00 | NikitaNikaT.
Pěkné.Zrovna dnes jsem i přes nemoc a déšť navštívila les.Je tam pěkně vždycky.
ST
02.10.2010 19:06:00 | stravla