z březového hájku:
Anotace: do září přeplul říjen a břízy na mé zahrádce mají bezmála svlečený šat. Stojí tu nahé, čekající....
Sbírka:
přírodou
Svlečené, bělostné paže
rozhazují poslední pozlátka zbylého listí
a nahé tělo odevzdaně - zdá se opět usíná.
Do klína země má ponořeny sny o příštím rašení;
zatímco do paží začnou sedat závěje
a kol těla rozprostře se chlad
nechám i pošeptat víru o budoucím jaru
ukrytou v jejich životě.
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)