Podzim
Anotace: ...když vysvitne sluníčko...
Okolo řeky spolu jdem,
slunce se směje,
ještě zahřívá zem.
Nekonečná paleta barev
nás vtahuje do svého obrazu,
očima hltáme tu nádheru.
Pod nohama nám šustí listí,
na poli děti draky pouští,
závodí, komu výš vyletí.
V ten slunečný den,
jdou všichni ven,
vykračují si s úsměvem.
Na vršku nad řekou
v barevném hávu
kostelík vystrkuje hlavu.
Zlatá kopule s křížem
je vidět zdaleka,
i zvon vyzvání zvesela.
Pochmurno se vytrácí,
dobrá nálada a úsměv
se navrací.
Přečteno 467x
Tipy 25
Poslední tipující: slob, nejsembásník, Divoženka1, Mbonita, Bíša, Květka Š., divoska_jaja, CULIKATÁ, Gabrielle, Jiná, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)