Podzimní podvečer
Anotace: Barevný podzim na sídlišti
Hlásky veselé, zvuky patvarné
Ze své výše vnímám pozorně.
Zde klučík v pestré košilce,
tu šum ostrých kos,
sekajíc trávu těsně nad zemí.
Avšak ticho line se dál, hlouběji,
než tisíc zvuků…
Křik dravého ptáka rozsekne tu známou shodu.
Hned zas šum a ruch kvílející z barevných zahrádek.
Toulky svádějí poslouchat bedlivě.
Kotouč horký těžce zapadá za modrou věž.
A klučík v pestré košilce
už dávno vychutnává sladký sen.
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)