Podzim barevný,ale chladný...
Básnička je vánek slovíček,který si hraje s listím.
17.10.2010 11:01:00 | Danger
Ach ano, podzim barvičkami opravdu nešetří a když vánek do korun stromů zaletí... všechnu krásu k semi snáší... je to malý šustot, když se procházíš o něco jemnější šeptot, když to vidíš... ST!
14.10.2010 07:48:00 | NikitaNikaT.
Podzim listí maluje
v olejomalbách špásuje
šeptá jinotaje
s duší stromů
tiše zpívá..
to když se něžně rozednívá
z palety kouzelného malíře
co čaruje pastelové iluze
do lesknoucí kaluže
Jóó..podzim ten umí čarovat i malovat! Jako Tvá báseň ST!
07.10.2010 10:47:00 | xoxoxo
Vítr čechrá barvy listí
chlad obchází kolem
tancem vzhůru krajem sviští
draky nese polem v mlžném šedém oparu
melodii zpívá
za plotem se po ránu
do zahrádek dívá
doma v teple u kamen
spokojenost bývá:))Už se vidím pod peřinou:)).Hezký den Jani.
07.10.2010 07:45:00 | CULIKATÁ