Ta je kráááááááásnááááááááá :-) !!!
Znám ten pocit a to křupnutí mě dostalo - no a ty dostaneš 100!
10.01.2006 21:07:00 | no
na běžkách? to jako fakt? tak to máš teda nádherné postřehy, taky bych chtěla. Je to až pohádkově krásné, opravdu. Ale taková zima občas bývá... Zrovna nedávno jsem byla unešena krásným ránem, když jsem šla do školy, takže... všechno je možné - i na běžkách :).
10.01.2006 19:01:00 | Nausika