Podzimní.
Anotace: Uslzený den a stejná i nálada.
Padá lístek malý,
padá s větví stromů,
slzy zrak můj kalí,
nezná cesty domů.
Nespatří víc v hrobě
oko tolik krásy,
stejně jak já k tobě
na zem uléhá si.
Barevná je země,
lože rozestlané,
...Tvoje ruka jemně
utře slzy slané.
Přečteno 379x
Tipy 15
Poslední tipující: Jana M., carodejka, CULIKATÁ, Gabrielle, labuť, Zasr. romantik, Elisha, Květka Š., Kars, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)