Mrrráááz
Anotace: zimní studená ptákovina
Mráz obklíčil město
oči se stahují
kryjí do perleti
nachmýření kosi
ve větvích
nechtějí vůbec pěti
Stříbrné drobnokresby
na oknech
aranžérské finty
i otužilé kavky
hážou do žita (zmrzlého)
svoje flinty
Naše červené nosy
tečou jak staré
splachovače
rampouchy na duši
proklínám
zimní spáče
Neví nic o námraze
která obalí srdce
do ticha
a nikdo se nezastaví
a každý (do tepla)
pospíchá
Komentáře (3)
Komentujících (3)