Milovaný podzime
Léto už pomalu své žezlo skládá
podzimu pozvolna náleží vláda
Už vaří si mlhu v každičké kotlině
létu se vysmívá a tváří se nevinně
Ach podzime vábivý,marnivý...
Ty barvíš listy a já musím na dříví
Chladná jsou rána tvá,večery studené
ptáci se houfují,chlad k moři je vyžene
Ach milovaný podzime...
Tvé kouzlo je mámivé...
Já s tebou nevěry se dopouštím
Co chvíli svůj domov opouštím
Abych užila si krásu tvojí
než položím na záhony chvojí
Abych načichla tvou vůní ještě
než přijdou plískanice, mlhy, deště
Přečteno 506x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, Beskydka, danav, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)