Anotace: v inspiraci: vesuvjany a její básně s totožným názvem / dopsaný koment, to téma nosím už několik dní v hlavě, až v noci jsem ho rozvinula...
život jsou protiklady
tam i tady
květy i kamení ho lemují
či ukrývají..
ST
10.10.2010 20:59:00 | Mbonita
Kámen a květ, to zpodobnění různých světů,
den s nocí v tichém propojení
a harmonickém vyladění,
vesmírná síla amuletu...
je opravdu překrásný...
10.10.2010 18:21:00 | Cecilka
Toto se hodně povedlo...
Kámen a Květ / to evokuje mi teď jediné
Přírodní jin-jang ztělesněný. Černý i bílý svět
10.10.2010 17:24:00 | Javavia