O ovečce
Anotace: jak to tedy bylo ...
Vidí ovce kamarádku,
Už ji holku vedou
Přes dvoreček na zahrádku
Poskakuje s dědou.
Pěkně sis tu se mnou žila
Ne abyses prala,
To máš zato moje milá
Žes tak krásně žrala.
Povídá jí děda,
Vytáhne nůž,
Už, už , už …
Je pryč mrcha,
Běda!
Dýchá a běží do lesů,
od teď chce žít sama.
Křičí “dědo, tohle nesnesu,
říkals, že jsem dáma."
Komentáře (0)