Pro tentokrát
Nad žilnatinou lesních cest
pospávalo ráno
v haluzích kaštanů
Někdy je víc nevyřčené
než to co nám u rtů
shoří na doutnající popel
a zmizí nad střechou kostela
z těsných peřin cítíme liščata
na vlastních prstech
svědí nás jejich nedotknutelnost
pro tentokrát
jen zavřeme oči
Přečteno 545x
Tipy 22
Poslední tipující: STIMPRE, Jiparo, dream in emptiness, TetaKazi, Jana M., zenge, Psavec, labuť, modrá..., CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)