Anotace: když přišel
Brzy podzim v zimu se promění... všecko pokryje bílý sníh... aj to bude nádhera, ale teplo je teplo.... zvláště to lidské. ST!
14.10.2010 06:44:00 | NikitaNikaT.
... mně taky ne, dokonce ani jaro mi vrásky nedělá... :o)
Příjemně napsané dílko!
***
Jiří senior
13.10.2010 21:58:00 | j.c.