Anotace: podzim v plné kráse ...
Listy se balí do trumpety,
na cestě točí piruety,
pod nohy padá zlatá deka,
a na mě padá podzimní depka...bych napsala já...a to ten rozdíl mezi námi... ;-)))
15.10.2010 15:54:00 | kuskus pruhovaná
U krbu když oheň sálá i zima v barvách zdá se krásná.. plane jako Tvá podzimní slova co krouží piruety a vońavé věty! ST!
15.10.2010 15:02:00 | xoxoxo
To se ti to čerpá u krbu! Inspirace k čemukoliv! Ale básničky jsou hezký, a z toho vyvozuji, že ani ostatní neodbýváš. ;-)
15.10.2010 12:57:00 | Zasr. romantik