Podzim
1.10.2010-15.10.2010
Podzim
krásný a ponurý
to období
podzim
barevný to měsíc
plných stromů obklopeným listí
jež se pod větrem prolétávají
po okolí
podzim
také ponurý
jež chladí pod kapkami deště
leč mokrý a vlhký vzduchem
podzim
při babím létě
nádherný a skvostný
při letu pavoučku
na tenké niti
podzim
teplý a chladný to měsíc
v určitém dni
podzim
náznak příchodu zimi
jež se hlásí
o místo své
podzim
přec krásné to období
ikdyř ponuré
Přečteno 699x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)