Jadérko
Kdopak ví co bude zítra
až se ráno probudím
Chladná a studená bývají jitra
i když jsem v listí, tak se nastudím
Snad zdaří se mi do země se zavinout
pod vrstvou listí pěkně spočinout
A na jaře, pak na klíčku
vystrčím pěkně hlavičku
Až lísteček se ukáže
tak víc budu mít kuráže
Z tenkého proutku
statný stromek vzroste
Však nyní mám jen přání prosté
Zavrtat se do hlíny
z listí mít teplé peřiny
Přečteno 493x
Tipy 9
Poslední tipující: Lota, Anura, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)