Malíř
Anotace: Když podzim hýří všemi barvami...
Podzimním klaním se hrám
barvy šarlatové vpiji do listí
upletu sítě na okenní rám
a medem mysl pročistím
Lískové oříšky posbírám
zabořím štětec do starých cest
šípkovou snídani přichystám
s večerem vybarvím les
Paprskem ze slunečních nití
do zlata roztančím lán
s kapkami rosy v pavučiní
hroznové víno ochutnám
Přečteno 570x
Tipy 35
Poslední tipující: Špáďa, Kapka, Bíša, WhiteSkull, Agniezka, James Libustka, STIMPRE, Kars, Pevya, Zasr. romantik, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)