kdo na rozhlednu by se škrábal
i cestou svěží vítr dých
z povzdálí sleduji kravál
kroků sedmi statečných
zdrávi došli k Sůkenické
přes mručení mé varujíci,
těším se na jídlo lidské
co vyhrabu v popelnici
jednou Čech jsem, jindy Slovák
vždyť hory nectí hranice
a mručím, jak mně narost zobák
na tetřeví slepice
mě i svatý Hubert zdraví
když cválá kolem na koni
že beskydský jem medvěd pravý
a zdaleka ne poslední
:o)
Jiří senior
20.10.2010 14:38:00 | j.c.
krása ST!!!
18.10.2010 10:16:00 | xoxoxo
Krásný zážitek, schody tam a spátky,
bloudění po chotárech,
konec jak z pohádky.
ST
17.10.2010 22:00:00 | Kars
Si hrdinka Maruško,koukám,že už si zpátky pěkně v teple.Ještě,že si se nám neztratila,Culík čeká na pohádky:)
17.10.2010 19:38:00 | CULIKATÁ