Poezie o přírodě
Anotace: ...pokračování básně ŘEKA
Přišla ke mně děvčátka,
půjdem sbírat poupátka,
na paloučku posetém
milióny květů,
v trávě malé kapky rosy,
velké ticho je tu.
A hle!
Támhle srnka běží,
kousek dál zas zajíček,
v mechu krásná liška leží,
vedle ní je rybníček.
Už tu není takové ticho,
celá louka ožívá,
ptáci pějí krásnou píseň,
zmije se tu vyhřívá.
Přečteno 1983x
Tipy 2
Poslední tipující: Inge
Komentáře (0)