Jejku asi se červenám ...
to mi nedělej,může se stát,že se rozplynu...
Jinak potěšila jsi mne moc ,íhahááá :-) a mé 4nohé krasavce ,kteří běží a někdy nedoběží taky.Děkuji.
25.10.2010 23:13:00 | Danger
Kéž by měl každý srdce koně.Myslím si, že málo kdo z lidí je hoden té pocty.
24.10.2010 02:34:00 | jaroslava anna
Mě Tvé dílko doslova rozplakalo..... slyšíš? To slzy mé o klávesnicu cinkají.. Nádherné a ST! je zde málo. Mylsím že koňáci pochopí nejvíce.
23.10.2010 22:47:00 | NikitaNikaT.