PODZIMNÍ

PODZIMNÍ

Anotace: Zlín, 25. 10. 2010

Časně ráno za svítání
Kráčíš tmavým lesem
Za ptačího povídání
Jdeš voňavým vřesem

V slunečním paprsku spatříš cosi
Co možná je a možná není
Jemně to vstává z kapičky rosy
Začínáš věřit ve zjevení

Dívenka křehce stojící v mlze
V barevném listí oděná
O ní jsi sníval v každé své touze
I ona zdá se zasněná

Vůně po šípku v jejím dechu
Vlasy jí větřík cuchá jemně
Držíš ji v náručí v měkkém mechu
A něžně zvedáš z prochladlé země

Tiskneš ji k sobě malinkou
Však její úsměv mizí
Kroutí malou hlavinkou
Že jsi pro ni cizí

Možná že i trochu tuší
Že chtěl bys ji chránit na zimu
Však svoboda více sluší
Té lesní víle s vůní podzimu
Autor Kopretinka:-), 25.10.2010
Přečteno 760x
Tipy 22
Poslední tipující: Jenda P., dream in emptiness, Bíša, Danger, Zayo, Psavec, Gabrielle, labuť, Sweet KiWi, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásné počteníčko,pěkný příběh,máš cit.Díky za ni.

03.11.2010 16:07:00 | Danger

líbí

velice hezka. ST =)

30.10.2010 12:30:00 | Zayo

líbí

Možná že i trochu tuší
Že chtěl bys ji chránit na zimu
Však svoboda více sluší
Té lesní víle s vůní podzimu

pěkné ST!!!

25.10.2010 11:39:00 | xoxoxo

líbí

Pohádkově laděná, plná něhy...

25.10.2010 09:29:00 | labuť

líbí

hezoučké

25.10.2010 08:57:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel