Milenka Mohamedova
Jsem z tebe rozbušený
Za cípem jsi mechová
V mlze i žáru jsi bledá
Pod prsty kámen (b)roušený
Prostři svá bedra z mechu
Smolný tichý dech věj
V přílivu oparu závoje
Stůj u mě do posledního dechu
Kamenná děvo vřelá
Hýčkej mě, poutej mě
Chci hlavu mít v oblacích
Leč vzpírej se mi celá
V ledu i žáru tě hladím
Spím s tebou, rozjímám
Zkrápím tě potem, krví
Na tvé sestry pak hledím
Kráčejíce léta po tobě, děvenko
- zavlažuj dále mou mysl
jsi mou levou, mou pravou
tou pravou dělohou tenkou
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: Žqáry, James Libustka, Romana Šamanka Ladyloba, Petr Payne
Komentáře (2)
Komentujících (2)