Vločka
Anotace: ..jen kratinký pokus
Při pohledu
do těch tvých studánek,
kde drobounký stín
chvilkami se mihotá,
to když si někdy
baculatý beránek
šňůrkou ve švech rozmotá…
Rozevře bochánky,
ve vánku zašustí,
dlouze vydýchne
a křehké copánky
první princezničky
z náruče upustí…
A potom další
z měkkého závinu
neslyšně k zemi
každá pospíchá,
do bílé pokrývky
uloží krajinu
a vše tak najednou
utichá…
Přečteno 515x
Tipy 44
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Miroslav Možný, Bíša, Sibyla, A. V. Nýmand, Danga, CULIKATÁ, eullaliee, Gabrielle, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)