Nádherný, tolik něhy a lásky si vložila do podzimu, něžná a jemná, takovou jsem tě poznala.
12.11.2010 13:00:00 | carodejka
Zachytila jsi krásně barevný podzim
Tato báseň voní a svádí :-)
je křehká s nádechem svěžího vzduchu vnímání okolí.
Díky za ni,
02.11.2010 23:12:00 | Danger
Malou slénku v oku mám, to že jsem se tak do řádečků ponořila a vzala je svou citlivostí ze všech stran... do svých dlaní.
31.10.2010 18:55:00 | NikitaNikaT.