podzimní
Slyším bít srdce
když objímám
ospalé holé stromy
Vandrák se modlí
u popelnice
S nadějí noří do ní
své pokřivené unavené ruce
Můj dech a mé slzy
jsou ráno jinovatka
Falešně hraje tóny
okenní škrabka
A východ slunce
na barvy s jíním hraje si
V nesourodé listí kupce
jak virtuóz
hledá si partesy
Trpce
zpívám s havrany
pod klesajícími nebesy.
Lec(t)os je za námi...
Přečteno 632x
Tipy 51
Poslední tipující: springmaid, zelená víla, Agniezka, Holis, modrá..., Lioness, la loba, Tichá Šárka, Teop, Efiee, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)