Tanec sněhové vločky
Anotace: sněhové vločky také tančí...
Já,vločka sněhová
tančím nocí
tma do mně boří se
s tisíci hvězdami
a měsíc ponořený
do mých řas střádá mrholení
zatímco jemné chvění vánku
hraje mi stříbrnou
tančím s tmou
oblohou vířím se
točím se, točím se, točím.....
Přečteno 520x
Tipy 14
Poslední tipující: jvacl, Bíša, Psavec, Kapka, carodejka, Květka Š., Gabrielle, CULIKATÁ, ZILA78, Agniezka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)