DŘÍVE NEŽ LÍSTEK
DŘÍVE NEŽ LÍSTEK
z koruny stromu
snese se na zem
Dříve než paprsek
ze srdce Slunce
doletí k nám
Uslyším píseň
krátké chvíle
tu
co si den
brouká
už od rána
Dříve než kvítek
položí tvář
na teplou zem
Dříve než proud vody
zmizí za posledním
zákoutím řeky
Uslyším píseň
krátké chvíle
tu
co si spolu s ním
broukám
už od rána
Přečteno 574x
Tipy 18
Poslední tipující: Noc17, Bíša, nebech, carodejka, Elisha, labuť, jedam, CULIKATÁ, takova, Gabrielle, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)