Princezna lesa
Anotace: ...Spanilá břízko, démante lesní krásy...
Baletka v bílém hávu
větve vzpínající v něžném gestu
vznáší se tichým lesem
štíhlá břízka v slunci lesku
Jehličí staré borovice
klaní se princezně lesa
hluboce, až k zemi klesá
samý suk a bradavice
kůra jí závistí puká
Spanilá břízko,
démante lesní krásy
družko lesních víl,
vánek Ti načechrá zelené vlasy
než bílou krásu
zahalí večerní stín...
Přečteno 415x
Tipy 24
Poslední tipující: Helena Lovecká, Bíša, Psavec, Gabrielle, Květka Š., Sweet KiWi, Kars, Mbonita, CULIKATÁ, nejsembásník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)