Zvukem v květu
Zvukem v květech,
poslové lesů
na nevinných sklech ,
hráli a hráli,
hudbou z plamenů přisahali,
kopcům i stromům zašera,
pastevcům Slunce zvečera, z
vukem jak Bohem
v čtyřech skalních zdech,
neseným v květu
párem křídel na zádech
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Veselý Drak, Bíša
Komentáře (0)