Larva
zblúdilé kvapky mi klopú na okno
a nahnevaný vietor sa vyhráža
hlasným funením
skrývam sa za záclonou
ako larva
pojem všetky zásoby v špajze
zakuklím sa do spánku
a na jar sa prebudím
s krídlami
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)