Anotace: ...že by už odcházel?
...pak probudí nás den všech barev
co rozdala nám na pouti života cikánka z karet
navěky spolu srdcová královna a listový král
až do dna vypili jsme podzimu svatý grál...
19.11.2010 01:02:00 | Tichá Šárka
Ledové víno na svačiny,
co šila tvá nit z pavučiny
v podzimním ránu ojíněná,
rukou tak něžnou, ústa němá,...
...s tebou si dám jej před večeří,
ať načehrá nám na noc peří,
v němž my se budem spolu vznášet,
až k ránu bude luna zhášet...
19.11.2010 00:50:00 | Špáďa
Zalehl zemi v zápětí
listopad - barevné objetí
z cest vítr zametá smetí
ach jak ten čas rychle letí
16.11.2010 05:58:00 | carodejka