Anotace: Podzim, můj milovaný podzim končí, se Svatým Martinem, nastává chladno, plískanice, sníh...
Sbírka: Korálky z Peckovska
...vždyť zima není zlá, umí čarovat zrovna tak krásně jako Tvůj milovaný podzim, hodí jenom peřinku, aby si příroda mohla odpočinout :-)
pravda, ale zase Tě to motivovalo ke krásné básničce :-)
16.11.2010 16:45:00 | Lota