Podzim
------------
list za listem
se snáší k zemi
boj s větrem vzdává
holý strom
podzimní chmurná nálada
a přece
země pokryla se
paletou barev rozmarnou
rozkvetlá zda se
jak květinová zahrada
----------------
čas do hodin udeřil
a podzim vrcholí
kalendář odhazuje listy
země se zasnila
dnem,nocí mrholí
mlha si slunce jistí
ve vzduchu splín
přes ploty vítr svistí
ptáci spí ve křoví
příroda usíná
na zemi povadlé listí
čas do hodin udeřil
zima ho zaklíná
Přečteno 537x
Tipy 23
Poslední tipující: Juraj Hrom, Kapka, Bíša, hašlerka, Psavec, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Gabrielle, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)