Anotace: Taková jakoby reakce na dnešní den...
To jsem rád, že se to, co jsem napsal do téhle básně opravdu plní... prý už po současném deštivém počasí má přijít sníh...
18.11.2010 16:28:00 | Martin Švarc
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?