Anotace: ...
Zima je moje teta. A je krutá, je i vášnivá
je ale také laskavá, to když se usmívá
je kupodivu také noblesní i parádivá
Zima je prostě k zulíbání. Excelentní diva...
18.11.2010 19:37:00 | šuměnka
Až přijde královna zima
nevadí nám kašel ani rýma
z té haldy vloček sněhových
je slyšet veselý dětský smích.
Když havarují na saních*-*-*
17.11.2010 15:52:00 | Květka Š.