Podzim
Anotace: Rána jsou chladná, mám ponožky i v noci. Pozitiva žádná, tuším pocit bezmoci.
Stopy inverze,
blokují mysl.
Vznikla averze,
kéž by vzduch vyschl.
Z listí mám krize,
z teploty splím.
Topím se v mlze,
o slunci jen sním.
Jak krtek v noře,
si připadám.
A tmy je moře,
vztek ovládám.
Rána jsou chladná,
mám ponožky i v noci.
Pozitiva žádná,
tuším pocit bezmoci.
Občas se nějaká vichřice
připojí k dešti.
Je to pekelná směsice
podzimních strastí.
Přečteno 457x
Tipy 9
Poslední tipující: Alasea, Giginka, Mbonita, CULIKATÁ, Gabrielle, ZILA78, Kapka, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)