Kapky času
Rafička hodin na západě,
slunce smutno kvůli zradě,
vrátivší se s mrazíkem v čele,
dnes vyleze o hodinu déle...
A ty - lhostejná jako každý rok,
srovnáš pak ručičkám krok-sun krok
a ulehneš ke spánku...
Přikryta bílou peřinou,
sledujíc každou vteřinou,
jak já - urputně v kulichu zápasím,
s ukrutně sychravým počasím...
Přečteno 486x
Tipy 16
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, loverose91, Niky88, danav, Psavec, labuť, CULIKATÁ, Agniezka, Gabrielle, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)