Svítá
Mám ráda chvíle,
kdy z temné noci
zůstanou jen zbytky
a nad obzorem
se obloha koupe
v ohnivé náruči
vycházejícího slunce.
Kdy vše se probouzí
do nového dne,
ticho nahradí zpěv ptáků
a já se bosá brouzdám travou
třpytící se korálky z rosy
prostoupena pokorou k přírodě.
Přečteno 430x
Tipy 15
Poslední tipující: Sladkalu, ota.pé, Psavec, šuměnka, Špáďa, UCET KE ZRUSENI, Květka Š., labuť, Agniezka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)