Tak jako potěšila oko mé, zahřála na srdénku Tvoja básenka.... moc pěkné, dobře čtivé. Ano, zima se s námi přestává mazlit, v jistém slova smyslu, co týče se chladu. Když ráno miláček na chvílu přijel, by tedy ale studený, skorem se třásl..
27.11.2010 14:13:00 | NikitaNikaT.