TICHÉ KROKY
Anotace: Poslední dějství úžasného divadelního představení Podzim.
TICHÉ KROKY
zazněly v mé duši
dotyk jejich hlasu
mě zastudil
jako vločka na nose
Pianista mráz
se zkřehlými prsty
jiskřivě zvonivě
černá bílá po zádech
jako po klávesách
Šlápoty v pusté ulici
a vstříc jim letěly
cáry novin -
v k r á d á s e s e m z i m a
A před vzpomínku
na hřejivé Slunce
na čas spadla
opona -
Přečteno 527x
Tipy 16
Poslední tipující: V.N.Losinský, Any 4, Divoženka1, enigman, jedam, Helena Lovecká, Noc17, James Libustka, carodejka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)