Sněhurko, kde jsi?
Anotace: už je tu zima: Pohádka o Sněhurce je opět živá
Zima skočila do krajiny,bílá
hned si vše kolem osvojila;
Sněhurko, kde jsi?
Město je chmurné šedými stíny,
nevidí do krajiny;
a zatím v polích, na lukách
sype se z nebe třpytný prach;
To volá, Sněhurko tebe!
Princezna Pampeliška už odešla spát;
stýskalo se jí po létě,
které jí odnesl podzimní chlad;
Sněhurko sněhobílá, pojď už si hrát!
Přečteno 364x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, Gabrielle, NikitaNikaT., Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)