Padá snížek
Padá snížek nad hlavou,
a netaje mi pod nohou.
Konečně zůstává na zemi ,
můžeme začít po sobě házet sněhovými koulemi.
Za chvíli, jestli ho bude dost,
budu mít ještě větší radost.
Mám ho strašně ráda,
ale ne více jak nějakého živého kamaráda.
Přečteno 455x
Tipy 8
Poslední tipující: Danger, carodejka, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, blue, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)