Anotace: Znáte ten nádherný pocit, když brzy ráno procházíte za svitu lamp, čerstvě napadaným sněhem...?
Člověk si uvědomí, jak krásná je Země i ve sněhu a z rukávu se sypají nádherné superlativy.))
27.11.2010 23:24:00 | carodejka
nádherné je si tu krásu uvědomit, děkuji za připomenutí;)
27.11.2010 16:04:00 | Lilien
Dnes ráno, když jsem šla z práce a těšila se na teplou postýlku, byl křupot sněhu pod nohama docela příjemný... :o)
27.11.2010 15:49:00 | labuť
......kdy sněhové vločky malé diamanty jsou,
kdy oči přecházejí tou nádherou,
kdy ve sněhu jsou jen naše šlépěje,
kdy i ve městě ticho je.......? No jasně a tu nádheru si patřičně užívám :-)))
27.11.2010 14:07:00 | Tamara
Jj, znám to a můj miláček též... jako dnes. ST!!!*** za tu nádhernu, za ten nezapomenutelný okamžik, pocit.
27.11.2010 14:02:00 | NikitaNikaT.