Hledám zase ráj
Anotace: ....a nenacházím
Hledám zase ráj
Na špatný adrese
Šlapu po štěstí
Lásky i agrese…
Kráčím ve stopách
Pánů i chudých
Ruských bohatýrů
I anglických Sirů….
Toulám ve stepích,
Po vršcích Himalájí
U pramene Labe
I ledů, co tají…
Eden nenacházím
Krásu ano….
Příroda je terno
Ostatní přijde samo….
Hledám zase ráj
Ve změti civilizace
Našel jsem tebe
A ostatní FACE ….
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š., PIPSQUEAK
Komentáře (0)