Nebeská
Na bílém obláčku,
anděl s hůry pěje,
andělskými chory,
že se něco děje
kapky se tam líbají,
vločka s vločkou,
ve svatebním šatě,
zvonečky cinkají
peřina na mechu,
v pavouččí síti,
broučci si šeptají,
světýlka svítí
hvězdičko na nebi,
kam jsi se poděla,
pastýřskou píšťalkou
ovečky vodila
Přečteno 439x
Tipy 15
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Gabrielle, jitka.svobodova, Mbonita, Javavia, labuť, hašlerka, Sladkalu
Komentáře (4)
Komentujících (4)